Kies voor kwaliteit

Kwaliteit boven kwantiteit

Waar we niet van afwijken, is het nastreven van de juiste prijs-kwaliteitsverhouding.

De kwaliteit van onze werken en de voortdurende begeleiding door uw persoonlijke projectmanager staan garant voor een zorgeloos bouwtraject. Door meer dan 20 jaar ervaring in uitvoering en begeleiding van bouwheren weten we perfect wat de noden van de kandidaat-bouwers zijn. Vanaf het eerste contact tot de oplevering van uw nieuwe woning staan wij u bij. Bouwen met Trihus Houtskeletbouw is een ervaring waarvan u graag ambassadeur wil zijn. Daar zorgen wij samen voor!


Canadese houtskeletbouw met Belgische kwaliteitsnorm

Canadese houtskeletbouw is een snelle, milieuvriendelijke manier van bouwen waarbij de muren en dakspanten uit houten stijlen en regels bestaan.

Aan beide zijden wordt een OSB3-zero-beplating geplaatst. Tegen de volledig met thermische wol gevulde, 14 centimeter brede buitenskeletwand plaatsen wij aan de binnenzijde een spouw om de luchtdichtheid van de constructie te garanderen. De binnenwanden krijgen eveneens een OSB3-zero-beplating, een opvulling met thermische wol en een afwerking met gipskartonplaat.

Zowel de fabricatie als de montage op de werf gebeurt door eigen medewerkers. Afwerking gebeurt ter plaatse, zodat we meteen kunnen bijsturen waar nodig.

Houtskeletbouw is een droge manier van bouwen waardoor u meteen kan schilderen of behangen. Een hoge isolatiewaarde in combinatie met een doorgedreven luchtdichtheid zorgen bovendien voor een zeer laag E-peil.